Ga naar hoofdinhoud

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om te werken bij Stadion Uitzenden? Onze collega’s vertellen jou er alles over!

Dit keer, het verhaal van: intercedent Enrico

Sinds januari 2024 is Enrico lid van het team bij Stadion Uitzenden. Na het behalen van zijn MBO 4-diploma in België, waar hij 7 jaar kantoortechnieken studeerde, begon hij zijn loopbaan in de horeca en als logistiek medewerker op het vliegveld in Maastricht. Hoewel dit werk niet aansloot bij zijn opleiding, besloot Enrico dat het tijd was voor een nieuwe richting. Hij maakte de overstap naar de rol van accountmanager bij een zonnepanelenbedrijf, waar hij zijn commerciële vaardigheden verder ontwikkelde. Deze ervaring leidde uiteindelijk tot zijn huidige positie als intercedent bij Stadion Uitzenden. Een uitdagende en veelzijdige functie waarin hij echt zijn passie heeft gevonden.

Hoewel Enrico aanvankelijk geen ervaring had in de uitzendwereld, heeft hij snel zijn weg gevonden. Zijn enthousiasme voor het helpen van mensen en zijn inzet om kandidaten te ondersteunen bij het vinden van een passende baan, hebben hem een belangrijke rol binnen ons team opgeleverd. De kernwaarden van Stadion Uitzenden – humor, betrouwbaarheid, persoonlijkheid en no-nonsense – sluiten goed aan bij zijn eigen waarden en werkethiek.

Enrico heeft zijn uitdagingen met veel vastberadenheid aangepakt en waardeert de begeleiding en ondersteuning die hij van zijn collega’s heeft gekregen. Hij ziet elke uitdaging als een kans om te groeien en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Zijn ambitie is om zijn rol als intercedent verder te versterken en uiteindelijk een vaste positie binnen de Stadion Groep te verwerven.

Met zijn motivatie om kandidaten te helpen en zijn verlangen om door te groeien, kijkt Enrico uit naar een succesvolle toekomst bij Stadion Uitzenden.

Bij Stadion Uitzenden hechten we veel waarde aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We geloven dat continu leren en groeien essentieel is voor het succes van zowel het individu als het team. Enrico is daar een perfect voorbeeld van. Ondanks zijn start zonder directe ervaring in de uitzendbranche, is hij met de juiste begeleiding en ondersteuning hard bezig zich te ontpoppen tot een waardevolle intercedent.

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!